L’antic Hospital de Sant Llàtzer és un edifici de 7.500 metres quadrats de sostre i dues plantes ubicat a la Vall de Can Masdeu, a sobre dels horts comunitaris i de la masia okupada. Després de més de mig segle en desús, està força degradat, i compta amb guardes de seguretat i càmeres de vigilància.

Davant la possibilitat de que s’estableixin nous usos per l’Hospital de Sant Llàtzer, diversos col·lectius de la ciutat, i en especial de la Vall de Can Masdeu i els barris propers, ens hem juntat per fer sentir la nostra veu proposant els nostres projectes per revitalitzar l’espai.

centrojusticiaclimatica@riseup.net

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s